2610223588 (Πάτρα), 2610995488 (Ρίο) Αγίου Ανδρέου 165, Πάτρα & Ηρακλειδών 3, Ρίο etsafoulia@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΛΑΣΙΚΟ
Ελευθερία Τσαφούλια - Σχολή Χορού | Πάτρα & Ρίο


Το τμήμα κλασικού χορού ενηλίκων της σχολής χορού "Ελευθερία Τσαφούλια" απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μια μέθοδο εκγύμνασης, η οποία στοχεύει στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση του σώματος μέσα από την αρμονία της κίνησης που προσφέρει η τεχνική του κλασικού χορού.

Η δομή του μαθήματος είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας που διαθέτει να το παρακολουθήσει και να ανακαλύψει τη μαγεία της ενασχόλησης με τον κλασικό χορό.
Θα επιτρέψει στο σώμα σας να αρχίσει να κινείται και να γυμνάζεται χωρίς, όμως, να καταπονείται, ενδυναμώνοντας τους μυς της πλάτης και τους κοιλιακούς και προσφέροντας ευλυγισία.

Το μάθημα θα δομηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δεξιότητες του τμήματος ώστε ο κλασικός χορός να γίνει μια όμορφη ασχολία για όσους το επιλέξουν, με δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις όλων των ερασιτεσνικών και επαγγελματικών επιπέδων μέσω του ISTD.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα, τις εγγραφές και τις εξετάσεις που διεξάγουμε.