2610223588 (Πάτρα), 2610995488 (Ρίο) Αγίου Ανδρέου 165, Πάτρα & Ηρακλειδών 3, Ρίο etsafoulia@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑ
Σχολή Χορού | Πάτρα & Ρίο


Η σχολή χορού "Ελευθερία Τσαφούλια" έχει έδρα στην Πάτρα και παράρτημα στο Ρίο, όπου διδάσκονται ρυθμική, κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο, funky jazz και stretching.

Η σχολή αποτελεί αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο του I.S.T.D., πραγματοποιώντας παραστάσεις και εξετάσεις, παρακολουθώντας με τον τρόπο αυτό σε βάθος και ολοκληρωμένα την πρόοδο των παιδιών και ελέγχοντας κατά πόσο έχουν αφομοιώσει σωστά τη διδακτέα ύλη.

 


 

 

Δραστηριοότητες & Παραστάσεις

Η σχολή μας παίρνει ενεργό μέρος στο παιδικό καρναβάλι αποσπώντας διακρίσεις από το Δήμο Πατρέων.

Η σχολή, ανά διετία, πραγματοποιεί τη μία χρονιά παραστάσεις και τη δεύτερη εξετάσεις, παρακολουθώντας με τον τρόπο αυτό σε βάθος και ολοκληρωμένα την πρόοδο των παιδιών και ελέγχοντας κατά πόσο έχουν αφομοιώσει σωστά τη διδακτέα ύλη.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουμε παραστάσεις, με μεγάλη επιτυχία, διασκευάζοντας ρεπερτόριο και παραμύθια, όπως: Χιονάτη, Coppelia, το φεγγαράκι πάει εκδρομή, Καρυοθραύστης, Σταχτοπούτα, Δον Κιχώτης, η ωραία κοιμωμένη, La Bayadère, Paquita, η λίμνη των κύκνων, η κακοφυλαγμένη κόρη.

Στόχος μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε στους σπουδαστές μας την αγάπη και το πάθος μας για το χορό, επισημαίνοντας τα σημαντικά οφέλη του χορού, τόσο σωματικά, όσο πνευματικά και κοινωνικά.

 

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα, τις εγγραφές και τις εξετάσεις που διεξάγουμε.