2610223588 (Πάτρα), 2610995488 (Ρίο) Αγίου Ανδρέου 165, Πάτρα & Ηρακλειδών 3, Ρίο etsafoulia@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ
Ελευθερία Τσαφούλια - Σχολή Χορού | Πάτρα & Ρίο


Το μπαλέτο είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά είδη χορού, μια τέχνη με πολλούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μπαλέτο διδάσκεται σε σχολές ανά τον κόσμο, σε καθεμία από τις οποίες εναποτίθενται στοιχεία του πολιτισμού και της ιδιοσυγκρασίας του κάθε λαού.
Η μουσική συνοδεία είναι κατά κύριο λόγο από το ρεπερτόριο της κλασικής μουσικής, ενώ πολλοί συνθέτες έχουν γράψει μουσική ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό. 

Στη σχολή χορού "Ελευθερία Τσαφούλια" τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν τα προπαρασκευαστικά μαθήματα μπαλέτου από την ηλικία των 5 ετών, ώστε να εισαχθούν στις βασικές θέσεις πελμάτων και χεριών, καθώς και να αναπτύξουν τη μουσικοκινητική αίσθηση και το ρυθμό τους.

Αν στην πορεία το παιδί θελήσει να ασχοληθεί σε προχωρημένο ή επαγγελματικό επίπεδο, αυτό θα αποφασιστεί σε μεγαλύτερη ηλικία, καθώς οι σωματικές και γνωστικές απαιτήσεις είναι υψηλότερες, πάντα με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της σχολής μας και μέσω του διεθνούς σωματείου ISTD.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα, τις εγγραφές και τις εξετάσεις που διεξάγουμε.