2610223588 (Πάτρα), 2610995488 (Ρίο) Αγίου Ανδρέου 165, Πάτρα & Ηρακλειδών 3, Ρίο etsafoulia@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑ
Σχολή Χορού | Πάτρα & Ρίο


Η επικεφαλής της σχολής χορού Ελευθερία Τσαφούλια είναι απόφοιτος της σχολής χορού "ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ" με πτυχίο καθηγήτριας κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και ρυθμικής.

Έχει, επίσης, αποφοιτήσει από τη σχολή "London Studio Center" του Λονδίνου, ακολουθώντας τη δέσμη με βασικούς τομείς το κλασικό μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, Jazz Dance, υποκριτική και φωνητική.

Καθ' όλα τα χρόνια της χορευτικής της δραστηριότητας έχει συμμετάσχει στην ομάδα του Πάνου Μεταξόπουλου, έχει συνεργαστεί στο Παρίσι με τους χορογράφους Billy Goodsmith σε jazz και Thierry Verger σε contemporary dance και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Λονδίνο, Βιέννη, Φλωρεντία, Ζάγκρεμπ, Μπέρμιγχαμ και Εδιμβούργο.

Είναι μέλος και επίσημο εξεταστικό κέντρο του Παγκόσμιου Σωματείου Καθηγητών Χορού με πτυχίο καθηγήτριας κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού, ενώ κατέχει και τον τίτλο Fellowship για το κλασικό μπαλέτο με ειδικότητα στο τρίτο επαγγελματικό επίπεδο (I.S.T.D.) και έχει τον τίτλο του Licentiate για το μοντέρνο χορό.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα, τις εγγραφές και τις εξετάσεις που διεξάγουμε.